Studiekeuze: advies en begeleiding

Mijn studiekeuze advies is volledig op maat. De basis voor elke studie- en profielkeuze ligt namelijk bij het zelfinzicht (wie ben je en wat kun je). Daarna kijk je pas naar de te maken keuzes (wat wil je). Zoals eerder gezegd; het is maatwerk. Ik werk met studiekeuzetesten, schriftelijke opdrachten, mindmaps en eindigt altijd met een actie- en realisatieplan. De manier waarop ik je begeleid om de juiste studie te vinden kan verschillen qua inhoud, intensiteit en duur. Ik bied verschillende pakketten aan.

Kies het studiekeuze advies pakket dat bij je past

StudieKeuzeScan

1 dagdeel aaneengesloten (gemiddeld tussen 4 en 5 uur)
In dit traject werken we ernaartoe dat je aan het einde van het dagdeel in beeld hebt bij welke opleidingsrichtingen (minimaal 3, en maximaal 5) jouw kwaliteiten en interesses tot hun recht komen.

StudieKeuzeCoaching

5 gesprekken van ongeveer 1 tot 1,5 uur in een periode van ca. 3 maanden.
In dit traject werken we ernaartoe dat je aan het einde van het traject in beeld hebt bij welke opleidingsrichtingen (bij voorkeur 1, en maximaal 3) jouw kwaliteiten en interesses tot hun recht komen.

StudieKeuzeModulair

Het is ook mogelijk om alleen één onderdeel te doen.
De inzet van bijvoorbeeld alleen een studiekeuzetest en 1 gesprek van 1,5 uur.
Of alleen opdrachten en 2 gesprekken t.b.v. zelfkennis resulterend in een mindmap. Of alleen ondersteuning bij het maken van een actieplan in 2 gesprekken.

StudieKeuzeOnline

Ben je op zoek, wil je weten welke studie goed bij jou past en wil je dit het liefste online onderzoeken? Ik werk met studiekeuzetesten, schriftelijke opdrachten, mindmaps en eindig altijd met een actie- en realisatieplan. En dit alles doen we samen, online. Voor meer informatie kijk op studiekeuzeonline.nl.